Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Jestem tu od 6-lat i przyznam szczerze ze nigdy nie mialem konfliktu z prawem ani policja czy dyskryminacja...fakt ze niekiedy się to odczuwa ale lepiej nie zwracać uwagi i luz.
Co do obrazu naszego narodu to się zmienił i to bardzo nawet w ciagu tych 6 krótkich lat...przyznaje szczerze ze niekiedy się nie przyznaje ze jestem polakiem bo wstyd..żałosne ale prawdziwe.

()
Niektorzy Holendrzy tez sa chamami i draniami. Czy jenak mam postrzegac ten narod przez garstke ludzi, ktorzy mnie oszukali i okradli?

()
Jestem w Holandii 12 lat i najbardziej mnie wk...jak jakas Polka zdanie zabiera ze przeklinaja i pija a ja mam takie zdanie bardzo trudno spotkac jakas Polke KTORA BY ZMAZANCOWI DUPY NIE DAWALA,a jak ladniejsza to wiecie (ona jest z Holendrem ) tylko ze slowa po Holendersku nie potrafi wypowiedziec a z Agielskim nie lepie, no bo niby po co , przeciez byzia wiecznie zajeta obciaganiem, i tak nas kurwa przez nasze rodaczki widza i tak samo szanuja.
pozdrawiam serdecznie.
JARO.

()
Mieszkam w Holandii od 1969 roku,zaraz po maturze, tu skonczylem szkole,odbylem wojsko w pracy dosluzylem sie managerskiego stanowiska (powoli szykuje sie do wczesniejszej emerytury) nigdy nie bylem traktowany jako obcy - no ale na szacunek trzeba sobie zasluzyc - nie zachowywac sie jak wlasnie Marokanczycy i przede wszystkim nie wchodzic w komitywe z byle kim,by nie stac sie byle czym!

()
jw
169 Postów
Henryk Owsianko
(HenrykO)
Stary wyjadacz
przede wszystkim nie wchodzic w komitywe z byle kim,by nie stac sie byle czym!

DLATEGO Z NAMI SIĘ NIKT NIE ZADAJE !!!
Zgłoś wpis
1 Post

()
Początkujacy
polski narod to najwieksze smiecie jakie moga byc alkocholicy,narkomani,zlodzieje i kurewstwo tylko wstyd nigdzie nie potrafia sie zachowac miedzy soba sie leja i patrza gdzie zadyma i to sie nigdy nie zmieni choc sa tez normalni na szczescie pozdro
1 Post

()
Początkujacy
Żyje tutaj od ponad 3 lat. Długo, nie długo, dla "wnikliwego oka" wystarczy. Jedno co chce powiedziec : widziałem tutaj nachlanych, naćpanych, bijących się między sobą etc i Polaków i Holendrów i Marokańców i Turków... każda z tych wymienionych nacji ma swoje "czarne owce", ale tez widziałem tutaj tych porządnych ludzi , którzy godnie reprezentuja SIEBIE i swój kraj. Najwazniejsze to nie dac sie prowokować. Jak juz ktoś napisał wcześniej każdy pracuje na SWOJA opinie, a nie opinie o NARODZIE!!! Ci inteligentni Holendrzy potrafia to odróżnić, a ta reszta szufladkujaca to oszołomy jakich wielu. Nie ma sie czym przejmować!! Pozdrawiam
P.S> ... a Ty johen_luz juz nie kradnij tego piwa w lidlu )
1 Post

()
Początkujacy
Czesc!ja jestem w holandi 3 lata i potwierdzam zdania o Polkach ktore nie posiadaja szacunku i o polakach ktorzy nie potrafia pic z umiarem siejacych propagande po calym swiecie tylko nie zapominajcie o jednym ze kazdy powinien odpowiedac za swoje zachowanie!to! ze jedna sie pusci to nie wszystkie to ze drugi sie nachleje to nie wszyscy!qrwa gdzie wasza godnosc!???wielcy z was holendrzy??o swoim jezyku zapomniec chcecie??o swoim kraju o ktory walczono tak dlugo i walecznie!?w grobach sie teraz przewracaja "slyszac" takie bzdury wszyscy ktorzy zgineli za NASZ KRAJ!Niech kazdy popatrzy na siebie a pozniej ocenia drugich!taka holandia tolerancyjna?otwarta dla wszystkich?mili i z szacunkiem?pff odkad tu jestem czuje sie dyskryminowana np.tym ze niemoge rozmawiac z POLAKIEM PO POLSKU to 1szy przyklad a przeciez "POLACY NIE GESIE SWOJ JEZYK MAJA"A.MICKIEWICZ!Po 2 dlaczego Polacy zapierdzielaja po tyle godz. i tak ciezko za tak male stawki-jezeli traktowac to jednakowo!a panie holenderki po kiblach sie wlucza i maja pretensje ze malo zrobione hmm??boja sie holendrzy o prace??dlaczego??a ja wiem!nie trza qrwa lazic tylko za robote sie wziasc!!ja poprostu uwazam ze kazdy osobiscie odpowiada za swoje zachowanie swoj szacunek do siebie czy jest POLAKIEM HOLENDREM MAROKANCEM CZY AZERBEJCZAJNIKIEM!!!!a co do Marokanskich ludzi to wlasnie tydzien temu jeden z nich przyniosl nam lusterko z auta do domu ktore sobie kupilismy 3 tugodnie temu w ktore to wlasnie on walnal hahah dobrze??czyli sa dobzi ludzie na swiecie co??bez wzgledu na to z jakiego kraju pochodza!ale kazdy powibnien miec dla siebie szacunek i nie zapominac o swoich korzeniach...szanujmy sie wszyscy nawzajem i oby nas szanowano!!pzdr 600 2900 dla
1 Post

()
Początkujacy
...noooo jaaaaa racja !!!! Polacy, k**wa, nie gęsie, k**wa do ch*ja pana swój , k**wa pier****na w ch*j, p**da, k**wa , ch*j je**ny... język swój mają , łoj mają...ale ubogi (( Co słychać wielokrotnie ((

Bliżej nas